top of page

A Law Walker Iroda

Alakult: 2022

,,A törvény magától nem fogja naggyá tenni az embert, de az ember naggyá teheti a törvényt."

 Konfuciusz

A jog egyszer pajzsként , máskor kardként szolgál, olykor pedig egy célhoz vezető út, amit tudni kell végigjárni. Annak felismerése, hogy mikor melyik, néha egyszerű, esetenként viszont akadályokba ütközik. A folyamat könnyen útvesztővé, csapdákkal szegélyezett labirintussá válhat, ahol a célhoz érés nem mindig lehetséges egyedül.
Több száz év jogi tapasztalatának felhasználásával, a jogszabályok gyakorlatba ültetésének készségével a háta mögött, a Law Walker magabiztos útitárssá, határozott segítővé válik és támogatja ügyfelei célkitűzéseit.

Law Walker Zrt.

Mi a Law Walker?

Jogászokból, követeléskezelőkből és magánnyomozókból álló, kiterjedt, emellett összehangolt működésű intézményrendszer, mely az ágazatok szakmaiságát egy magasabb rendű egységbe szervezve áll ügyfelei rendelkezésére, jogi és egyéb területeken. követeléskezelés

Law Walker Zrt.

Miért a Law Walker?

A Law Walker jogalkalmazói nézőpontja, tevékenysége átfogó, eszközei kollektíven állnak rendelkezésre, nem különülnek el élesen egymástól, mint például a büntetőjog, rendőrség - ügyészség - bíróság triumvirátusában. Minden egyes megbízásnál, a törvényi eljárások és lehetőségek tárgyalótermi és gyakorlati vonatkozása egyszerre kerül megvizsgálásra, így válik el a legmegfelelőbbnek ítélt megoldás. Figyelembe véve az ügy kívánalmainak minden vonatkozását, beleértve az egyes műveletek lefolyásának időtartamát, a tényezők egymásra gyakorolt hatását.

Munkatársaink

Somlyai final.jpg

Dr. Somlyai Róbert

vezérigazgató

Krisztina.jpg

Dr. Fafula Krisztina

tanácsadó

Dr. Kardos.jpg

Dr. habil. Kardos Sándor PhD

vezető tanácsadó

Dr. Jánosi Pál.jpg

Dr. Jánosi Pál

tanácsadó

Dr. Nagy Zoltán gold.jpg

Dr. Nagy Zoltán

Ügyvédi Iroda

alátét.jpg

A jó Ügyvéd dicsősége

megnyerni egy rossz pert.

( Balzac)

nagy_total red saturated_edited.jpg

1. Érték

Figyelmesség

Töretlen figyelemmel lenni

az ügyfelek igényeire,

a különféle esetek lendületére,

jellegzetességeire,

egyenértékű egy kifogástalanul 

működő kapcsolat

és az eredményes lezárás feltételeinek megteremtésével.

bottom of page