top of page

Szolgáltatásaink

01. Kintlévőség-kezelés

A kintlévőség-kezelés, mint megelőzés

A kintlévőség-kezelés akár már a szerződéses jogviszony létrejötte előtt megkezdődhet, a leendő üzleti partnerekkel kapcsolatos információk összegyűjtésével, a döntés meghozatalának támogatásával. Így további garanciális elemek beépítésére nyílhat lehetőség, a kockázat csökkentése, vagy a tranzakció elhúzódásának elkerülése érdekében. Igény szerint a ügylet és résztvevői folyamatos revízió  alá kerülnek, biztosítva az aktualitást, valamint a reagálás lehetőségét. Ezenkívül vállalatunk partnerként való feltüntetése segíthet kialakítani a megfelelő összetételű klientúrát, tovább erősítve a megelőző és ökonomikus jelleget.

Elhúzódó ügyletek, félresiklott tranzakciók, kialakult tartozások

A kifejlődött probléma fázisa, legtöbben ilyenkor kérnek segítséget, eltérő stádiumokban. Az eset részletes elemzése jogi, financiális, és résztvevőinek pszichológiai aspektusából, segíthet választ találni arra, mi választotta el a sikeres teljesüléstől a múltban, mire van szükség az eredményes lezáráshoz a továbbiakban. Ezek után lehetőség nyílik egy követeléskezelési eljárás lefolytatására, mely tartalmazza a tartozás érvényesítésének legszélesebb, törvény által biztosított spektrumát.

Eszközök visszaszármaztatása

Pénzintézeteknél, pénzügyi szervezeteknél, a finanszírozás tárgyát képező eszközök, gazdálkodó szervezeteknél vagy magánszemélyeknél, tulajdont képező vagyontárgyak visszaszármaztatása.

Law_Walker_Gödöllő_1_edited.jpg

 Több száz év jogi tapasztalata

Konzultáció igénylése

A Law Walker partnereivel történő konzultáció során, átfogó értékeléshez és személyre szabott megoldásokhoz juthat.​

bottom of page